Kunskap ger kompetens

Kunskap ger kompetens

Kunskap ger kompetens

sagt om tidigare kurser

Så här säger deltagare som gått på Anders Lugns tidigare kurser:

- Fantastiskt bra utbildare. Bra, konkreta tips som är lätta att komma ihåg och börja applicera från dag 1. Dessutom underhållande och rolig kurs! Bra med liten grupp och praktiska uppgifter. Lärde mig verkligen mycket - mer än jag trodde möjligt på en dag!

- Anders Lugn var fantastisk! Duktig, bra pedagog, och dessutom gjorde han klassen oerhört rolig. Man lär sig bäst om man har roligt under tiden. - Bra med exempel, övningar och verktyg för hur man kan tänka och skriva Klarspråk. Mycket inspirerande och rolig föreläsning! Gav nya perspektiv och argument för Klarspråk.

- Fokusering på det relevanta. Bra att få lära sig en praktisk metod. Bra, kunnig och mycket engagerad lärare. Lagom stor grupp.

- Bra tempo. Klara besked. Rätt fokus för mig att lära sig skriva kortare och mer koncist.

- Inspirerande! Bra tempo, det uppskattar jag verkligen.

- Att få Pang på rödbetan-metoden, ett konkret verktyg för att skapa konkreta texter. Det kommer jag ta med mig tillbaka till arbetet och försöka praktisera. Att vi tillsammans arbetade med dåliga texter, så att man fick öva sig i att lyfta fram väsentligheterna.

- Bra med exempel, övningar och verktyg för hur man kan tänka och skriva Klarspråk. Mycket inspirerande och rolig föreläsning! Gav nya perspektiv och argument för Klarspråk.

- Jag fick flera bra, enkla tips som kan göra skrivandet lättare och bättre.

- Toppen att vi fick konkreta och handfasta tips på hur man ska tänka när man skriver. Det har hjälpt mig prioritera samt komma igång med skrivandet direkt. Bot mot skrivkramp.

- Fokusering på det relevanta. Bra att få lära sig en praktisk metod. Bra, kunnig och mycket engagerad lärare. Lagom stor grupp.

- Jag lärde mig bra och lätta sätt att jobba på.

- Anders är oerhört pedagogisk och i kombination av sin erfarenhet får han deltagarna att lära sig mycket på kort tid.

- En bra kurs med praktiska övningar och konkreta tips.

- Anders delade med sig av sin långa erfarenhet och ett stort och respektingivande kunnande. En imponerande auktoritet.

TT Kompetens

105 12 Stockholm

E-post: info@ttkompetens.se

Tel: 076-12 96 700

TT Kompetens är ett varumärke inom TT Nyhetsbyrån